Akciók

Kerékpárok és alkatrészek értékesítése

Kerékpárjaink közvetlenül a gyártótól

A lehető legkedvezőbb áron kínáljuk márkás kerékpárok kifutó modelljeit, és saját gyártású Neuzer kerékpárjainkat, melyeket a webshopon keresztül tud a kedves vásárló megrendelni. A boltunk kínálata nem csak az épp aktuálisan helyben található termékekre vonatkozik, hiszen a raktárainkban széles választékkal rendelkezünk a vevői igények kielégítésére!

Viddabringát webshop és kerékpár outlet

 A weboldalunkon, és a webáruházban található árak tájékoztató jellegűek, a webáruházon keresztül történő vásárlásra az általános szerződési feltételek az irányadóak! A változtatás jogát fenntartjuk!

 

 

Webshopunkban megrendelheti a Neuzer Kft. által Esztergomban gyártott Neuzer kerékpárokat. Új biciklijét átveheti esztergomi szaküzletünkben, ahol nagy tapasztalattal rendelkező szervizeseink szakszerűen üzembe helyezik a kerékpárt.
Alkatrészeket és kiegészítőket házhoz szállítással is rendelhet. A megvásárolni kívánt termékeket fizetheti előre utalással, utánvéttel, vagy online bankkártyás fizetéssel is.

Szaküzletünk regisztrált kereskedő az elektromos rásegítésű kerékpár vásárlását segítő állami támogatásban is.
A Neuzer.hu oldalon részletes tájékoztatást kap a pályázattal kapcsolatban. Havonta van pályázati lehetőség, nézzen utána:
https://neuzer.hu/pedelec-palyazat.html

Kerékpárjainkon kívül rengeteg kerékpáros alkatrészt és kiegészítőt is vásárolhat, legyen az kényelmet vagy biztonságot szolgáló termék.
Számos világmárka haza forgalmazójaként hatalmas raktárkészlettel rendelkezünk:

  • AXA kerékpár zárak és világítás
  • Cratoni felnőtt-és gyerek bukósisakok
  • Hamax kerékpáros gyerekülések, gyerekszállító utánfutók és gyerek sisakok
  • HTP gyerekülések
  • Michelin belsők és köpenyek
  • Selle Royal és Scientia™ zselés kerékpár nyereg
  • Simpla sárvédő
  • Suntour teleszkópos villák és rugostagok
  • SuperB szerszámok

Ezen túl minden, ami a kerékpárhoz kell, nálunk kapható: pedálok, kormányok, hajtóművek, kulacsok és kulacstartók, kerékpáros öltözék, kerékpáros túratáskák, fékek, fékbetétek és további fékalkatrészek, kerekek, külső- és belsőgumi, defektvédelmes kerékpár gumi, dinamós világítás, elemes lámpák és tölthető kerékpáros világítás, stb.

Látogasson el webshopunkba és rendeljen gyártói illetve forgalmazói készletről gyors kiszállítással:

https://www.viddabringat.hu/

You are here: Start Akciók Kerékpárok és alkatrészek értékesítése