Akciók

Interaktív kerékpáros edzőgörgők

Új interaktív kerékpáros edzőgörgők kínálatunkban.

A ZYCLE görgők mindent tudnak, amire téli edzésed során szükséged lehet.
Hálózatról, vagy saját akkumulátorról üzemeltethető,  interaktív edzőgörgők, azaz számítógépre, vagy okos eszközre csatlakoztatva aktívan tudják állítani az ellenállást, szimulálni tudják egy valódi útvonal szintkülönbségét, vagy egy előre elkészített edzéstervet. Így nem kell bringázás közben állítgatni a terhelést.

 

 ZYCLE kerékpáros edzőgörgők

 

Számos szoftver áll már rendelkezésre ahhoz, hogy edződ által megírt, vagy magadnak kitűzött tervedet végrehajtsd, és legalább ennyiféle alkalmazásból választhatsz, ha a virtuális valóságban akarsz tekerni egyet.

De miért akarna valaki VR bringázást, amikor kint is lehet? Nos, számos oka van, amiért széles körben elterjedt mára az interaktív görgők használata - profik és amatőrök közt egyaránt. Téli, vagy rossz időjárási körülmények között nem teszed ki magad (és a biciklidet) azoknak a viszontagságoknak, amiknek egy kültéri edzésen. Ha hamar sötétedik, szintén komfortosabbnak érezheted a biztonságos szobában való edzést. Arról nem is beszélve, hogy amikor kevesebb időd van edzeni, itt akkor is lenyomhatsz egy gyors bringázást, amikor nem férne bele kimenni tekerni - ráadásul a VR környezetnek köszönhetően szinte bármelyik népszerű kerékpáros edzőhelyet bejárhatod.
További nagy előnye a ZYCLE görgőknek, hogy a ZPOWER akkumulátorral bárhol használhatóak, így akár versenyre is elviheted magaddal, és ezen melegíthetsz.
Ha pedig az egyensúly és kerékpárkezelés javítása a célod, válaszd a ZRoller szabadgörgőt! Különleges kialakítása miatt a szállíthatósága és tárolhatósága kiemelkedően könnyű, a speciális vázszerkezetnek köszönhetően szinte minden talajon stabilan áll.
A legkülönlegesebb termékünk, a kínálat zászlóshajója a ZYCLE ZBike. Ez egy speciális kialakítású, szobabiciklihez, vagy még inkább spinning kerékpárhoz hasonlító eszköz. Minden paramétere személyre szabható: a kormány magassága, a kormány-nyereg távolság, és a nyeregmagasság is fokozatmentesen állítható. A fékezőegysége tulajdonképpen a direct drive görgővel, a ZDrive-val megegyező, így a legnagyobb erővel és pontossággal bíró egység került bele.
Pénztárcabarát, de teljesítményében és tudásában kompromisszum mentes választás a ZPro, wheel-on görgőnkkel is lehet VR edzéseket csinálni, vagy csak pörgetni egyet a szobában, vagy éppen verseny előtt.

ZYCLE edzőgörgő választék

A ZYCLE edzőgörgőket itt ismerheted meg: https://www.viddabringat.hu/zycle

Válogass az edzőgörgők közül: https://www.viddabringat.hu/zycle-edzogorgok

Itt pedig a tartozékokat és kiegészítőket találod: https://www.viddabringat.hu/zycle-gorgo-kiegeszitok

 

You are here: Start Akciók Interaktív kerékpáros edzőgörgők